Naslovna stranica
   
Stanovi od 60 do 70 metara kvadratnih sa cenom od 300 do 400 evra |

Beograd,Palilula,Bul.despota Stefana 68a | Stan Izdajem dvosoban ...

Dodajte beograd,palilula,bul.despota stefana 68a | stan izdajem dvosoban lux namešten renoviran 60m2 kod botaničke bašte na 3 spratu (faktički 7)u centru beograda. stan je okrenut prema dvorištu i tiho je. u kupatilu je djakuzi kada, tuš, bide, lavabo , wc i protočni bojler siemens . u dnevnom boravku je trosed i dve fotelje , dva garderobna  u favorite

Beograd,Palilula,Bul.despota Stefana 68a

€ 300.00
  • Broj soba: 2
  • Veličina: 60 m2

OPIS

Stan Izdajem dvosoban lux namešten renoviran 60m2 kod Botaničke bašte na 3 spratu (faktički 7)u centru Beograda. Stan je okrenut prema dvorištu i tiho je. U kupatilu je djakuzi kada, tuš, bide, lavabo , wc i protočni bojler siemens . U dnevnom boravku je trosed i dve fotelje , dva garderobna ormana i dve vitrine . U ručavanju je sto i 4 stolice. U kuhinji je: el. šporet sa napom, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje posudja, mašina za pranje veša, sudopera sa radnim elementima i viseći elementi. U spavaćoj sobi su dva kreveta 90/190 koji mogu i da se spoje u bračni . Terasa je zatvorena termopan staklom tako da je i zimi u funkciji i u njoj se nalazi trosed koji se razvlači i dvosed koji se takodje razvlači i fotelja a temperatura je kao u stanu. U stanu su i dodatne 6 drvene stolice. U predsoblju je ormančić za obuću , čiviluk i interfon. Zgrada ima 4 lifta, interfon, SBB internet i TV. Ulazna vrata su blindirana. Stan je izuzetno topao zimi (ušuškan). Stan ima klimu i posebnu malu ostavu. Plaćanje je mesčno 300 eura a prvo plaćanje je za tekući mesec plus avans 430 evra koji se vraća prilikom predaje stana ako je sve u stanu kao kada ste prvi put ušli u njega i ako su svi uredjaji u funkciji. Mesečno se plaća i osiguranje stana od požara, poplave ili kradje stvari iz stanau iznosu od 870 dinara.
Komunalne usluge (infostan), telefon, internet, TV i električnu energiju plaćate sami. Režiski troškovi su za infostan i grejanje oko 7000 din. , telefon oko 750, održavanje čistoće u zgradi i liftova oko 350 a struju, internet SBB i TV zavisi koliko potrošite odnosno koji paket ste izabrali. Dodatne fotografije i odgovore šaljem na e-maii ili viber U bloku se nalazi pošta, menjačnica, banka, supermarket, pekara, obućar, krojač, apoteka. Do Trga Republike dolazite autobusom za dve stanice. U blizini je i Bajlonova pijaca. U prilogu pisma su fotografije stana. Ukoliko Vam sve ovo odgovara možemo se dogovoriti oko gledanja stana. . Stan će biti slobodan od 1.09. Stan se izdaje na mimimalni period od 9 meseci a može i duži period , za sve dodatne informacije obratite se na TELEFON- VIBER 0637495295 porukama .

KontaktMorate se prijaviti ukoliko želite da pošaljete korisniku poruku. Prijavite se putem linka : Prijava.

Nađi stan